Tekenmiddel

Voor het bestrijden van vlooien en teken zijn er online meerdere soorten tekenmiddel te bestellen. Vooral vlooien hebben de neiging om op den duur resistent te worden tegen bestrijdingsmiddelen.

Daarom neemt de werkzaamheid van vlooienmiddelen na een aantal jaren van gebruik af. Dit zal niet ineens voor alle vlooien gelden maar we zien dan steeds meer mensen die melden dat het vlooienmiddel dat ze al jaren gebruiken, niet goed meer lijkt te werken, (bv Frontline) terwijl anderen nog steeds hun dier vlooien-vrij kunnen houden met hetzelfde middel.

Bepaalde vlooienstammen worden dus ongevoelig. Helaas weet je nooit welke stam uw hond zal oplopen. Gelukkig zijn er verschillende tekenmiddelen online te vinden die je hond preventief of na de beet kunnen beschermen.

Online tekenmiddel vergelijken

Online zijn er veel tekenmiddelen te vinden die je kunt bestellen in een webwinkel. Het loont echter om te vergelijken. De prijzen rijzen soms echt de pan uit en door te vergelijken zul je altijd de beste prijs ontvangen. De website Tinki geeft je mogelijkheid om meerdere webwinkels te vergelijken en het is helemaal gratis!